11 de març 2008

Estimats amics i amigues,

Els actes del 25è no s'aturen. En aquest cas ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos de la Travessa Barcelona-Montserrat els dies 5 i 6 d'Abril.

Com molts de vosaltres ja sabeu, aquesta caminada nocturna de 50km aproximadament entre la nostra ciutat i el Santuari és un clàssic del nostre Agrupament, i per celebrar aquest 25è Aniversari volem ser més que mai.

L'inici serà el dissabte dia 5 d’Abril a les 17h a la parada de metro de Mundet (L3 o bus 73) a la banda de muntanya. Caminarem tota la nit realitzant 4 etapes (entre les quals hi haurà avituallaments). El planning és el següent:


Etapa 1: Parc del Laberint (Barcelona) - Sant Cugat
SOPAR + AVITUALLAMENT
Etapa 2: Sant Cugat - Terrassa
AVITUALLAMENT
Etapa 3: Terrassa - Monistrol de Montserrat
ESMORZAR + AVITUALLAMENT
Etapa 4: Monistrol de Montserrat - Monestir
11h: Missa (Ofrena Floral + Parlament)

Després de dinar, la tornada a Barcelona serà amb autocar, i es calcula arribar a l’estació de St. Andreu Arenal sobre les 18h del diumenge 6 d’Abril.

Material imprescindible:

Motxilla petita
Sopar de dissabte
Dinar de diumenge
Cantimplora (o camel bag qui en tingui)
Roba d’abric
Lot
Calçat còmode
Mitjons de recanvi
Pastilles de glucosa
Armilla reflectant

Per inscriure'us a la travessa és necessari omplir la fitxa d'incripció (demaneu-la a gregal25@gmail.com), retornar-la i fer un pre-ingrès de 10€ al número de compte que trobareu en el mateix document. El preu final es farà saber per correu electrònic i s'haurà de pagar el mateix dissabte 5 d'abril.

La data límit d’inscripció és el dissabte 29 de març!!!!!



Per qualsevol dubte o aclaració: gregal25@gmail.com